Gezocht! Foto's voor jubileumboek RSVR

In D.V. 2020 hoopt de Reformatorische schoolvereniging Rijssen te herdenken dat zij 100 jaar geleden is opgericht. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt een herdenkingsboek uitgegeven waaraan op dit moment hard wordt gewerkt.

Voor dit herdenkingsboek zijn wij op zoek naar klassenfoto’s, oude foto’s van de scholen (Haarschool, Delleschool, In de Climtuin, Banisschool, Ronde Maat en Brekeldschool) en foto’s van bijzondere gebeurtenissen op de scholen en van onderwijzend personeel.

Daarnaast zouden we graag ook een aantal anekdotes willen verhalen in het boek. Mocht u een leuke anekdote weten, dan houden we ons van harte aanbevolen.

Foto’s en anekdotes kunnen worden ingeleverd op een van reformatorische basisscholen in Rijssen.

Graag de foto’s inleveren in een envelop en per foto vermelden:

1. Naam en adres, telefoonnummer, emailadres.
  2. Jaartal van klassenfoto, school en mogelijk vermelding klas/ groep.
  3. Vermelden bijzondere gebeurtenis, jaartal en school.

U krijgt de foto’s na inscannen weer terug. Daarom is het van het grootste belang dat u bovenstaande gegevens op de foto’s / envelop vermeld.

Wilt u ons helpen om dit herdenkingsboek te voorzien van veel foto’s?

Kent u familieleden of kennissen in uw omgeving die ook op een van de scholen heeft gezeten, wilt u deze oproep dan met hen delen?

Alvast heel hartelijk dank voor uw medewerking,

Namens Commissie herdenkingsboek Reformatorische schoolvereniging Rijssen.

• Haarschool22
  • IMG-20190416-WA0006